STJERNEHUSET

Nye lejeboliger i Østre havn aalborg

LYSE LEJEBOLIGER MED UDSIGT OVER FJORDEN ELLER LIVET PÅ STJERNEPLADSEN

Nye boliger med Altaneller terasse

Stjernehuset byder på 78 lejeboligheder med en perfekt placering midt i Aalborgs nye spirende bydel, Østre Havn. Stjernehuset ligger i først parket til Limfjorden på den ene side og ud mod Stjernepladsen, hvor det vrimler med liv og en skøn urban stemning, på den anden side.

Stjernehuset er designet i rødbrune tegl med springende højder og uden en eneste ret vinkel. Det skaber et interessant udtryk og giver boligerne mere kant i deres indretning. Der er også lagt vægt på store vinduespartier med iøjnefaldende hjørnevinduer, der giver et lækkert lysindfald.

Stueetagen byder på en række spændende 1- og 2-værelses studiolejligheder med ekstra højt til loftet, så der er blevet plads til en hems. Studiolejlighederne har direkte indgang fra gaden, hvilket gør dem attraktive som både boliger og små iværksætterstudios.

I alle lejligheder er der – uanset størrelsen – lagt vægt på kvalitet. Glæd dig til at lave mad i et stilsikkert gråt HTH-køkken med stålgreb, og nyd den fulde hvidevarepakke fra Bosch med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighederne har et lyst nordisk look med trægulve og hvide vægge, mens vinduesrammerne har fået en smuk nøddebrun nuance, der også går igen på facade, indgangsparti og altaner. Alle lejlighederne har udgang til en skøn altan, hvorfra du kan nyde udsigten over fjorden eller det summende liv på Stjernepladsen.

I hver lejlighed er der desuden indrettet et lille depotrum til ekstra opbevaring.

SE FAKTA
HERUNDER

FAKTA OM
BOLIGERNE

Nye leje boliger med:
 • Indflytning april/maj 2023

 • 1-3 værelser

 • Altan til alle lejligheder bortset fra stueplan

 • HTH Køkken

 • Fuld hvidevarepakke fra Bosch

 • Depotrum i flere lejligheder

 • To elevatorer

 • Fælles tagterrasse med to orangerier

 • Fælleslokale

 • Cykelparkering og -værksted

 • Store vinduespartier og hjørnevinduer

 • Tæt på Stjernepladsen Østre Havnebassin og Aalborg midtby

 • Mulighed  for leje af p-pladser i P-huset Kornmøllen og opladning af elbil

SKRIV DIG OP
TIL DE NYE BOLIGER

SKRIV DIG OP ALLEREDE I DAG
OG BLIV ÉN AF DE FØRSTE TIL AT FÅ BESKED,
NÅR VI ER KLAR TIL AT VISE DE NYE FLOTTE BOLIGER FREM

Kontakt

Eller ring til os og høre mere om de nye boliger 3333 0333

“FÆLLES TAGTERASSE
MED ORANGERIER OG FANTASTISK
UDSIGT OVER FJORDEN OG AALBORGS TAGE”

LÆS MERE OM HERUNDER
ELLER SKRIV DIG OP PÅ INTERESSELISTEN I DAG

Det mangekantede Stjernehus rejser sig
op til 12 etagers højde på kanten til Limfjorden.

Set fra fjordsiden skiller bygningen sig ud med sine rødbrune tegl, mens den ud mod Stjernepladsen skaber en smuk sammenhæng med den øvrige bebyggelse.

Farven på altaner, vinduespartier og døre er afstemt efter facadestenens rødbrune farver, så huset fremstår roligt og harmonisk. Når du skal ind i din lejlighed, venter der en særlig oplevelse på vejen. Den indbydende hall er nemlig designet i samme rødbrune nuancer i samspil med en smuk blå, der skaber et varmt og kontrastfuldt look. Hver af de 12 etager er navngivet efter et stjernetegn, og for hver etage du kommer op, bliver den blå farve gradvist lysere.

Tager du en af de to elevatorer – eller trapperne hvis du er frisk – op til 10. etage, finder du en stor fælles tagterrasse for alle beboere. Tagterrassen er indrettet med grønne planter og to skønne orangerier, hvor der fx kan dyrkes tomater, ferskner og citrusfrugter til gavn for alle. Et skønt samlingspunkt, hvor du kan sludre med dine naboer og nyde kigget ud over fjorden og byens tage.

I stueetagen er der også gode muligheder for at mødes på kryds og tværs. Her har Stjernehuset et lyst og lækkert fælleslokale med et lille køkken, som er oplagt til fredaghygge, fællesspisning eller brætspilsaftener.

Som beboer har du også adgang til en smart indendørs cykelparkering, så din tohjulede står trygt og godt, samt et lille cykelværksted, hvor du kan pleje og reparere din cykel.

SKRIV DIG OP I DAG
TIL DE NYE LEJEBOLIGER

OMRÅDET

STEMNINGSFULD BYDEL
TÆT PÅ BÅDE VANDET OG BYENS PULS

Østre Havn er Aalborgs nye levende bydel på kanten af fjorden, hvor Stjernehuset passer perfekt ind. Det tidligere industriområde er i dag forvandlet til et enestående urbant område fyldt med fantastisk arkitektur, havnebassin og masser af liv.

Stjernehuset ligger lige ud til både fjorden og Stjernepladsen, der er bydelens samlingspunkt, der indbyder til at slå sig ned i solen med en kop kaffe, en is eller en øl. Her finder du kunstværket Aalborgenserne, der består af fem meterhøje figurer i forskellige farver, en stor MENY med Lagkagehuset, caféer, små butikker og en lille scene, hvor der er forskellige gratiskoncerter.

Bydelen har også sit eget hyggelige havnebassin, der ligger i læ for blæsten fra Limfjorden. Her kan du prøve kræfter med vandski, SUP og kajakpolo, eller du kan fiske, svømme eller bare nyde solen på kajen.

FAKTA OM
OMRÅDET

HVERDAGEN
MENY 200 m
Cafe/Restaurant 100 m
Lagkagehuset 50 m
Gågadenettet 900 m

SPORT
Kabelbane til vandski 250 m
Sauna 250 m
Paddleboard 50 m
Svømning 50 m
Fiskeri 50 m
DGI Huset 700 m
Kajakpolo

KULTUR
Østre Anlæg 500 m
Musikkens Hus 600 m
Karolinelund 700 m
Nordkraft 700 m
Skråen 750 m
Strandpark 250 m

SKRIV DIG OP ALLEREDE I DAG
OG BLIV ÉN AF DE FØRSTE TIL AT FÅ BESKED,
NÅR VI ER KLAR TIL AT VISE DE NYE FLOTTE BOLIGER FREM

Kontakt

Eller ring til os og høre mere om de nye boliger 3333 0333

WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE