STJERNEHUSET

Nye lejeboliger i Østre havn i aalborg

NY STEMNINGSFULD BYDEL
TÆT PÅ BÅDE VANDET OG BYENS PULS

bo med vandet som nabo

Østre Havn er Aalborgs nye levende bydel på kanten af fjorden, hvor Stjernehuset passer perfekt ind. Det tidligere industriområde er i dag forvandlet til et enestående urbant område fyldt med fantastisk arkitektur, havnebassin og masser af liv.

Stjernehuset ligger lige ud til både fjorden og Stjernepladsen, der er bydelens samlingspunkt, der indbyder til at slå sig ned i solen med en kop kaffe, en is eller en øl.

Her finder du kunstværket Aalborgenserne, der består af fem meterhøje figurer i forskellige farver, en stor MENY med Lagkagehuset, caféer, små butikker og en lille scene, hvor der er forskellige gratiskoncerter.

Bydelen har også sit eget hyggelige havnebassin, der ligger i læ for blæsten fra Limfjorden. Her kan du prøve kræfter med wakeboard, SUP og kajakpolo, eller du kan fiske, svømme eller bare nyde solen på kajen. 

Og så bor du samtidig lige midt i byen. Fra Østre Havn er der ikke mange hundrede meter ind til det hyggelige gågademiljø i hjertet af Aalborg. Samtidig har du et væld af kulturelle oplevelser inden for rækkevidde. Besøg Musikkens Hus eller kulturhuset Nordkraft, hvor du finder både idræt, biograf, restaurant og koncerter på Skråen. Om sommeren afholdes der desuden udendørs koncerter i Karolinelundparken.

SE AFSTAND TIL
ALT DET GODE I OMRÅDET

OMRÅDET

FAKTA OM
OMRÅDET

HVERDAGEN
Cafe/Restaurant 50 m
MENY 200 m
Lagkagehuset 200 m
Rema 400 m
Gågadenettet 900 m

SPORT
Svømning 50 m
Paddleboard 50 m
Fiskeri 50 m
Kabelbane til wakeboard 250 m
Havnebad/Sauna 250 m
Kajakpolo 250 m
DGI Huset 700 m

KULTUR
Strandpark 250 m
Østre Anlæg 500 m
Musikkens Hus 400 m
Nordkraft 550 m
Skråen 550 m
Karolinelund 600 m

WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE

BOOK EN
PERSONLIG FREMVISNING

SEND MAIL ELLER RING TIL OS PÅ

3333 0333